Sidste nyt på Facebook

Her kan du se vores seneste Facebookpost. Vi er mere aktive der!

Ballerup Baseball Softball Klub shared Dansk Softball Forbund's post. ...

Er du pige? Er du født i mellem 1999 og 2003? Så skal du læse med her: www.softball.dk/til-vores-klubber/u19-em-piger-og-foerste-traening/

View on Facebook

HUSK alle Vandaler!
Det er NU, du skal stemme på Spillernes Spiller:
Du skal tænke over, hvem på dit hold, du synes har gjort den største forskel for holdet.

Det kan være til kamp eller træning, det kan være rent softballmæssigt eller bare fordi han/hun er den bedste kammerat eller støtte for holdet.

Hvis du ikke kommer torsdag, så kan du sende Henri en besked på mail, FB eller SMS -- alle stemmer tæller (men du må kun stemme én gang)!
...

View on Facebook

Ballerup Baseball Softball Klub updated their profile picture. ...

View on Facebook

Til vores yngste og mindste ... også dem der ikke er startet endnu.
Kig forbi på Gladsaxe Softball bane, Isbanevej i Gladsaxe. Fra 10-12 vil der være mulighed for supertræning og sjov af en rigtig, tidligere professionel, baseball spiller.

Samtidig eller bagefter kan man se lidt af de voksnes finaler. Træner Henri spiller klokken 12!
...

Træning og kamp lørdag den 23.09.17. Det kommer til at være i Gladsaxe på lørdag fra 10 til 12, da der er semifinaler for senior samtidig i Gladsaxe. Det er på Isbanevej, lige nede for enden af den meget høje telemast. Det vil være Rashard, der er "In charge" af træningen/kampene. Vi glæder os meget, til at se nye som gamle spillere. Husk at spillere fra andre klubber, må også gerne være med, så kom med alle, der vil være med.

View on Facebook